Välkommen till RA Fönsterdesign

Vi gör det enkelt för dig att byta fönster och dörrar. Det gör vi genom att ta hand om allting kring fönsterbytet, från planering till montering och slutkontroll. För oss är helhet detsamma som enkelhet. Arbetet blir smidigt utfört och du behöver inte fokusera på detaljer. Vi byter fönster i hela Stockholmslän.

Fönsterbyte i fyra enkla steg

1. Fönstermätning
Alla fönsterbyten påbörjas med en fönstermätning och val av produkter. När det är klart får du ett fast pris där allt ingår på hela fönsterbytet.
2. Kontrollmätning
Efter beställningen kommer vi hem till dig och kontrollmäter alla mått. Alla produkterna specialtillverkas för att passa ditt hem på bästa sätt.

3. Leverans och montering
Dina fönster skickas hem till dig direkt från fabriken. Våra montörer plockar ut dina gamla fönster och monterar därefter in de nya. Monteringen avslutas med lister, foder och plåtarbeten.

4. Slutkontroll
Efter fönsterbytet genomförs en slutkontroll. Tillsammans med dig går vi genom fönsterbytet och funktionen på dina nya fönster. Först efter slutkontroll betalar du och vi lämnar 10 års garanti på våra produkter.

Funderar du på att byta fönster?

020-15 00 01

info@rafonsterdesign.se

Kontakta oss